Erik deelt tijdens interactieve lezingen en workshops zijn inspirerende boodschap rondom een menswaardige, betekenisvolle samenwerkingsrelatie. Zijn boodschap is een verrijking voor beroepskrachten die op zoek zijn naar een waarde(n)volle visie op zichzelf als beroepskracht. En tegelijkertijd inspiratie zoeken rondom het ontwikkelen van een betekenisvolle relaties met hun hulpbehoevende medemens. 

erik_right

Erik Smid zette in 2011 de stap om als ervaringsdeskundig spreker en hulpverlener zijn ervaringsverhaal te delen, waarbij hij in staat bleek om zijn ervaring te vertalen naar praktische handvatten voor beroepskrachten.
Sinds 2018 is Erik zich steeds meer gaan ontwikkelen als inspirerend spreker voor beroepskrachten uit verschillende disciplines. Zijn kracht hierin ligt dat hij in staat is om zijn levenservaringen meer overstijgend te verweven met inzichten die voortgekomen zijn naar aanleiding van zijn ervaringen als hulpverlener, trainer en coach. Op basis van deze synergie deelt hij zijn hoopvolle en bekrachtigende boodschap rondom de betekenisvolle waarde van de beroepskracht als mens. In zijn ogen staat elke hedendaagse beroepskracht namelijk voor de uitdaging om, voorbij zijn of haar professionele rol, zichzelf als mens te laten zien. Met als doel een menswaardige samenwerkingsrelatie te creëren die voor ieder betekenisvol is.

Wees ten alle tijde als beroepskracht een volledig en waarde(n)vol mens ten opzichte van jezelf en je hulpbehoevende medemens. En vertrouw hierbij op je beroepsmatige kennis en kunde, waardoor je in staat bent om te schakelen en te handelen naar wat op het moment voor jouzelf en je medemens nodig is.


Voor wie?
Zorg- en welzijnsmedewerkers uit verschillende disciplines, oa: hulpverleners, gedragswetenschappers en beleidsmedewerkers die op zoek zijn naar een verdiepende, mensgerichte visie of in het kader van een werkvisie rondom de menselijke maat op zoek zijn naar een inspirerende boodschap

Erik Smid boeken voor een interactieve lezingen en of inspiratieworkshop?
Bel of mail ons