Voor wie
Als je actief bent als zorg- en welzijnsmedewerker, dan kan je om verschillende redenen tegen de situatie aanlopen dat je weinig plezier en energie uit je werkzaamheden haalt. Soms helpen praktische oplossingen je weer verder. Wanneer dit op langer termijn niet tot een gevoel van tevredenheid leidt, dan ben je van harte welkom voor ondersteuning. Intuïtieve Coaching kan je verder helpen op het moment dat je als medewerker bijvoorbeeld:

  • Begeleiding zoekt bij het omgaan met stressklachten of burnout
  • Aandacht wilt besteden aan vitaliteit en eigen veerkracht
  • Op zoek bent naar persoonlijke- en spirituele verdieping in je werk
  • Hooggevoelig bent (HSP) en dit als een kernkwaliteit wilt inzetten
  • Coaching zoekt mbt. het oriënteren op je loopbaan


Werkwijze
Bij Intuïtieve Coaching staat het groeien in bewustzijn van jou als mens en beroepskracht centraal. Wanneer jou dit aanspreekt, dan ben je van harte welkom voor het volgen van een coachingstraject. Na jouw aanmelding plannen we op korte termijn een afspraak in. Dit staat in het teken van een intuïtieve reading, waarbij je verdiepende informatie krijgt over jouw persoonlijk- en beroepsmatig ontwikkelpad. Ook ontvang je concrete informatie over jouw persoonlijke- en beroepsmatige thema’s. Dit vertalen wij naar concrete leerdoelen. Vervolgens ga je in vijf ontmoetingen met jouw leerdoelen aan de slag. Tijdens jouw ontwikkelproces bied ik ondersteuning door op een intuïtieve wijze jou op een verdiepende wijze te spiegelen en jouw krachtbronnen te benoemen. Je ervaart hierdoor meer samenhang en kracht in jezelf. Dit maakt het voor jou mogelijk om (meer) bewust en gestructureerd je ontwikkelproces vorm te geven. Soms maak ik aanvullend gebruik van werkvormen, zoals lichaamsgericht werken (focussen), visualisaties en mindfulness.

Na het volgen van dit ontwikkeltraject ervaar je meer eenheid en balans in jezelf, naast dat je meer energie en plezier uit je werk haalt. Ook heb je veel meer zicht gekregen over hoe jij jouw eigen zelfzorg praktisch vorm kan geven.

Waar:
Consulten vinden in principe bij mij thuis in Drijber (in de buurt van Hoogeveen) plaats. In overleg is het soms mogelijk om consulten op locatie te verzorgen, mits dit (qua totale reistijd en planning) te realiseren valt. Het is ook mogelijk om consulten middels videoverbinding te verzorgen.

Erik Smid
De stap om coachingstrajecten voor zorg- en welzijnsmedewerkers te verzorgen is ontstaan naar aanleiding van mijn werkzaamheden als allround freelance zorgbegeleider (zzp). Tijdens het samenwerken met mijn collega’s op de werkvloer besefte ik dat zij dagelijks voor enorme uitdagingen staan. Dit maakte dat ik eind vorig jaar de stap heb gezet om zorg- en welzijnsmedewerkers op basis van mijn brede achtergrond intuïtief te ondersteunen. Hierbij maak ik gebruik van meer dan 18 jaar ervaring rondom het geven van begeleiding op het gebied van persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. Zo ben ik onder meer jarenlang actief geweest vanuit mijn eigen praktijk voor psychosociale- en energetische therapie. Meer achtergrondinformatie over mij lees je hier.

Wees welkom voor een eerste vrijblijvende online kennismaking

Zie hiervoor de : Contactgegevens

Reviews:
Erik heeft mij geholpen om mezelf te laten zien aan de wereld. Tijdens onze sessies heeft hij mij ondersteund in het contact maken met diepere lagen van mezelf. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik dichter bij mezelf ben gaan staan. Dank voor alle waardevolle inzichten om hiermee de beste versie van mezelf te mogen zijn.’ Michelle Roberts, Wmo-consulent bij Wij Groningen