Voor wie
Als je actief bent als zorg- en welzijnsmedewerker, dan kan je om verschillende redenen tegen de situatie aanlopen dat je weinig plezier en energie uit je werkzaamheden haalt. Soms helpen praktische oplossingen je weer verder. Wanneer dit op langer termijn niet tot een gevoel van tevredenheid leidt, dan ben je van harte welkom voor ondersteuning. Empowerment Coaching kan je verder helpen op het moment dat je als medewerker bijvoorbeeld:

  • Begeleiding zoekt bij het omgaan met stressklachten of burnout
  • Ondersteuning zoekt om vitaal te blijven op je werk
  • Aandacht wilt besteden aan persoonlijke- en spirituele ontwikkeling
  • Op zoek bent naar (meer) zingeving en verdieping in je werk
  • Coaching zoekt mbt. het oriënteren op je loopbaan


Werkwijze
Empowerment Coaching omvat een intuïtieve wijze van coachen, waarbij persoonlijke- en spirituele verdieping in relatie tot je beroep centraal staat. Wanneer jou dit aanspreekt, meld je dan gerust aan voor een online kennismaking. Als het goed voelt voor jou, dan plannen we een eerste consult in. We stellen dan samen jouw persoonlijke leerthema vast en formuleren jouw leerdoelen. Tijdens het traject, dat totaal 6 ontmoetingen omvat, ga je hiermee aan de slag. De verdiepende inzichten die je over jezelf opdoet vertalen we vervolgens naar wie jij als zorg- of welzijnsmedewerker bent. Afhankelijk van je leerthema kan er daarbij ook aandacht zijn voor: lichaamsgerichte werkvormen (focussen), visualisaties en mindfullness. Gaandeweg het coachingstraject ervaar je dat je groeit in zelfbewustzijn en je meer daadkracht ervaart, waardoor je meer energie en plezier uit je werk haalt. Ook heb je meer zicht gekregen over hoe jij jouw eigen zelfzorg praktisch vorm kan geven.

Waar:
Consulten kunnen bij mij thuis in Drijber (in de buurt van Hoogeveen) plaatsvinden. Ook is het altijd mogelijk om consulten middels videoverbinding te verzorgen. Soms kunnen consulten op locatie verzorgd worden, mits dit (qua totale reistijd en planning) te realiseren valt.

Erik Smid
De stap om coachingstrajecten voor zorg- en welzijnsmedewerkers te verzorgen is ontstaan naar aanleiding van mijn werkzaamheden als allround freelance zorgbegeleider (zzp). Tijdens het samenwerken met mijn collega’s besefte ik dat zij dagelijks op de werkvloer voor enorme uitdagingen staan. Vanuit dit besef heb ik eindig vorig jaar de stap gezet om zorg- en welzijnsmedewerkers te ondersteunen en te versterken. Hierbij maak ik gebruik van meer dan 18 jaar ervaring rondom het geven van begeleiding op het gebied van persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. Zo ben ik onder meer 9 jaar actief geweest vanuit mijn eigen praktijk voor psychosociale- en energetische therapie. Meer achtergrondinformatie over mij lees je hier.

Wees welkom voor een eerste vrijblijvende online kennismaking

Zie hiervoor de : Contactgegevens


Reviews:
Erik heeft mij geholpen om mezelf te laten zien aan de wereld. Tijdens onze sessies heeft hij mij ondersteund in het contact maken met diepere lagen van mezelf. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik dichter bij mezelf ben gaan staan. Dank voor alle waardevolle inzichten om hiermee de beste versie van mezelf te mogen zijn.’ Michelle Roberts, Wmo-consulent bij Wij Groningen