Zorgen voor een ander begint bij jezelf
Werken in zorg- en welzijn betekent dat je altijd het beste van jezelf geeft om jouw medemens te helpen. Soms loop je tegen lastige situaties aan of doe je ervaringen op die een diepe indruk op jou achterlaten. Daarbij heb  je te maken met allerlei organisatorische veranderingen. Het is voor jou van belang om ervoor te zorgen dat jij je op je werk en privé vitaal blijft voelen. Toch kan je op een gegeven moment merken dat er energie bij je weglekt. Je ervaart dan dat jij bijvoorbeeld:

● Last hebt van oververmoeidheid
● Stressklachten ervaart
● Je ontevreden voelt
● Een gebrek hebt aan passie en energie

Werk en privé niet in balans
Je kan als zorg- en welzijnsmedewerker ervaren dat de thuissituatie het nodige van je vraagt. Bijvoorbeeld omdat er in jouw leven allerlei persoonlijke kwesties aan de orde zijn. Of misschien ben je als mantelzorger betrokken rondom het welzijn van jouw partner en/ of andere gezinsleden. Het is dan heel goed mogelijk dat je op een gegeven moment overbelast raakt, waardoor je op je werk niet optimaal tot je recht komt.

Wanneer bovenstaande klachten voor langere tijd aanhouden, dan ben je van harte welkom voor ondersteuning.

Werkwijze

Coaching is een vorm van praktische ondersteuning, waardoor je jouw vraagstuk oplost of hanteert.

Ik coach praktisch en oplossingsgericht, waardoor we in korte tijd de kern van jouw vraagstuk verhelderen. Vervolgens ga je meer bewust jouw kwaliteiten en talenten inzetten. Ook staan we stil bij het doorbreken van eventuele valkuilen en automatismen. Zo nodig kunnen we aandacht besteden aan het verwerken van negatieve ervaringen in relatie tot je werk. We maken concreet wat jou helpt om resultaten te behalen. Je ervaart vervolgens weer zin en energie in je werk.

Aanmelding
Wanneer je je aanmeldt voor coaching, dan neem ik dezelfde week contact met je op. Het is dan mogelijk om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Waar
Coaching vindt plaats in Drijber of elders in overleg. Het is ook mogelijk om online coaching te volgen.

Duur

Een coachingstraject omvat 6 ontmoetingen van 1,5 uur. In onderling overleg is het mogelijk om het traject te verlengen. Ook ben je van harte welkom voor een enkel coachingsgesprek.

Tarieven
Ik hanteer de volgende tarieven:

Werkgeverstarief
Het tarief voor een coachingstraject bedraagt € 1524,- incl. 21% btw.

Tarief voor particulieren
Het tarief voor een coachingstraject bedraagt € 1300,- incl. 21% btw.

Erik Smid
Het is mijn missie dat medewerkers in Zorg & Welzijn meer veerkracht, vitaliteit en plezier ervaren in het werk. Hierbij maak ik gebruik van meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke begeleiding. Mijn wijze van coachen is intuïtief, inspirerend, doortastend en nuchter. Ook maak ik veel gebruik van humor om nieuwe perspectieven te creëren. Meer achtergrondinformatie over mij lees je hier.

Folder
Via deze Iink ontvang je mijn digitale folder.


Wees welkom om gratis en vrijblijvend kennis te maken

Contact


Reviews:
Erik heeft mij geholpen om mezelf te laten zien aan de wereld. Tijdens onze sessies heeft hij mij ondersteund in het contact maken met diepere lagen van mezelf. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik dichter bij mezelf ben gaan staan. Dank voor alle waardevolle inzichten om hiermee de beste versie van mezelf te mogen zijn.’ Michelle Roberts, Wmo-consulent bij Wij Groningen

‘In het coachingstraject met Erik heb ik ervaren hoe mijn persoonlijksstructuur net als sterren aan de hemel te zien zijn. Dit inzicht geeft de mogelijkheid om kwaliteiten tot ontplooiing te brengen en daardoor evenwicht te creëren.’ Lies Younes, Euritmietherapeute bij Stichting OlmenEs

Op een lichte manier weet Erik de kern te raken. Het onzichtbare weer zichtbaar te maken. Deze inzichten hebben me geholpen om op een meer ontspannen manier mijn werk te doen.’ Rommy, freelance Re-integratiecoach voor oa. Zorg & Welzijn

Erik heeft de gave om snel overzicht en inzicht te krijgen in complexe situaties, deze op een begrijpelijke wijze uit te leggen en daarbij praktische handvatten aan te reiken. Hij is voor mij een aantal malen van onmisbare waarde geweest.‘ Rinse de Groot, Verpleegkundige